Liiku koiran kanssa -tapahtumapäivä 1.4.2017

8.2.2017

Tervetuloa kaikki mukaan!
Tervetuloa kaikki mukaan!

Wuoksen Agility Urheilijat ja MuruMove järjestävät Liiku koiran kanssa -tapahtumapäivän harjoitteluhallissa ja piha-alueella (os. Varikkokuja 5, Imatra).

Tapahtumapäivän ohjelma ja aikataulu:

Klo 10.30 Koiramarssi: reittien pituudet 6 km ja 3 km. Yhteistyökumppaneina SuperPet ja Royal Canin. Royal Canin lahjoittaa jokaisesta koiramarssiin osallistuvasta kilon koiranruokaa löytöeläinkoti Kaskivaaralle.

Klo 12.00 Tapahtuman avaus

Klo 12.15 Lajiesittely Dobo

Klo 12.40 Lajiesittely Nose Work, koirakoulu Nuusku

Klo 13.00 Lajiesittely Rally-Toko, Koirakoulu Nuusku

Klo 13.20 Lajiesittely Mejä (pihalla), Kaakon Noutajat

Klo 13.40 Lajiesittely Agility, Wuoksen Agility Urheilijat

Klo 14.30 Agilityn Möllikisat (ilmoittautuminen alkaa klo 14.00)

Tapahtumassa on mukana monipuolinen kattaus koira-alan näytteilleasettajia, mm. Wuoksen Agility Urheilijat, Koirakylpylä-hotelli Elämäni koira, Urheilukoirahieroja Suvi Romppainen, Koirakoulu Nuusku, Saimaan pelastuskoirat ry, Imatran palveluskoirayhdistys, SuperPet Imatra, Koirapalvelu Heartraiders, eläinfysioterapeutti, Saimaan Snapit, Kaakon noutajakoirayhdistys ja Eläinhoitola Pieni Varis.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

HUOM! Koirat tulee käyttää tarpeillaan aidatun alueen ulkopuolella ja jätökset on korjattava pois. Jos hallissa sattuu pissa-/kakkavahinko, jätesakko 10 € maksetaan käteisellä makkaranpaistopisteen kassaan. Halliin ei saa tuoda juoksuaikaisia narttuja eikä koiria, joilla on jokin tarttuva tauti. Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.