Uusi alkeisryhmä alkaa!

9.2.2022

Wuoksen Agility Urheilijoiden uusi agilityn alkeisryhmä aloittaa maaliskuun alussa. Ryhmän treeniaika on torstaisin klo 18.30-20.00. Haku ryhmään on nyt käynnissä. Hakuaikaa on 16.2.22 asti tai kun hakijoiden määrä ylittää 16 koirakkoa. Ryhmään otetaan mukaan 8 koirakkoa. Koirakot valitaan soveltuvuustestin perusteella, joka järjestetään su 20.2. klo 14-16. Soveltuvuustestiin mukaan kutsuttavat koirakot saavat tiedon testiin pääsystä torstaina 17.2. Lisätietoja soveltuvuustestistä ohessa. 

Haku ryhmään tällä lomakkeella:

https://docs.google.com/forms/u/2/d/e/1FAIpQLSeFKgg4aH9VUxcAHTI6Y-89oijIXkHoqtnex2ffqkFARZMDAQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link&urp=gmail_link 

Soveltuvuustestin sisältö:


Palkkaus

Koirakko näyttää vähintään kolme (3) eri tapaa palkata koira. Voi käyttää apuna leluja, nameja, tms. Apuvälineet voivat olla joko omia tai hallilta lainattavia.


Luoksepäästävyys

Koirakon tulee kiertää kouluttaja tai joku muu koiralle vieras henkilö ympäri noin metrin päästä, koiralla pitää olla kulkiessa löysä hihna. Koira saa haistella kierrettävää, muttei käyttäytyä aggressiivisesti tai pyrkiä pakoon. Kouluttaja seisoo paikallaan, eikä tuijota koiraa.


Istu/maahan/seiso

Ohjaaja käskee koiran johonkin yllämainituista asennoista ja siirtyy koiran eteen tai sivulle riippuen oliko käskiessään koiraa millä puolen koiraa. Koiran on kestettävä pyydetyssä asennossa ohjaajan siirtymisen ajan. Ohjaaja voi toistaa käskyä tarvittaessa. 
 

Vapaa valintainen temppu

Koirakko suorittaa vapaa valintaisen tempun. Temppu ei saa kuitenkaan olla mikään perusasento (istu, maahan, seiso). Tempun suorituksessa saa käyttää apuvälineitä.