Jäsenyys

Kaikki treeniryhmämme ovat valitettavasti tällä hetkellä täynnä ja voimme ottaa uusia jäseniä toimintaamme mukaan ainoastaan koulutusvastaavan ylläpitämän jonotuslistan kautta. Jos haluat aloittaa uuden vauhdikkaan harrastuksen ja liittyä iloiseen joukkoomme, ota siis ensin yhteyttä koulutusvastaavaan.

Kun olet saanut koulutusvastaavalta myöhemmin tiedon ryhmäpaikastasi, maksa jäsen- ja harjoittelumaksu sekä liittymismaksu seuran tilille alla olevilla maksutiedoilla ja sen jälkeen täytä sähköinen jäsenhakemus.

HUOM! Treenipaikan lunastaessaan ohjaajat sitoutuvat noudattamaan yhteisesti sovittuja treenisääntöjä ja hallisääntöjä.

Jäsen- ja harjoittelumaksut 2019

10 € jäsenmaksu (ei sis. harjoittelua)
10 € liittyminen (maksetaan vain kerran)

Harjoittelumaksut:

100 € koko vuosi, sis. jäsenmaksun (1. koira)
50 € koko vuosi, muut koirat (2. jne. koira)

60 € puoli vuotta, sis. jäsenmaksun (1. koira)
30 € puoli vuotta, muut koirat (2. jne. koira)

Jos treenaat yleisissä ryhmissä tai pienryhmissä useamman kuin yhden koiran kanssa, maksat kaikista muista koirista "muut koirat" -maksun.

Saman talouden muilta jäseniltä koko vuosi tai puoli vuotta, sis. jäsenmaksun (1. koira) -50 %.

Jäsen- ja harjoittelumaksut maksetaan seuran tilille FI14 5094 0040 0697 55. Maksaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa 343. Kaikissa maksu- tai jäsenasioihin liittyvissä epäselvyyksissä ota välittömästi yhteyttä rahastonhoitajaan.

Muistathan myös ilmoittaa mahdollisista osoite - ym. yhteystietojesi muutoksista, jotta saamme pidettyä jäsenrekisterimme tiedot ajan tasalla.