Halli- ja kenttäsäännöt

Seuran harjoitukset järjestetään rouhetekonurmipohjaisessa hallissa. Halli ja kenttä sijaitsee osoitteessa Jänhiäläntie 9, Rauha. Kaikki hallin ja kentän käyttäjät sitoutuvat noudattamaan yhteisesti sovittuja pelisääntöjä.

 

Hallin ja kentän käyttäjän vastuu

Hallin ja kentän käyttäjä sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/ koiransa/ vieraansa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä.

Jokainen hallin käyttäjä treenaa aina omalla vastuullaan.

Este- tai halli/ kenttävahingoista on ilmoitettava välittömästi jollekin hallituksen jäsenelle.

Hallia ja kenttää saa käyttää ainoastaan seuran jäsenet ja alivuokralaiset, joilla on harjoittelumaksut asianmukaisesti maksettu.

Seuran ulkopuolisia henkilöitä saa tuoda halliin/ kentälle vain katsomaan/ palkkausavuksi tai heidän on maksettava12 €:n vierailijamaksu halutessaan treenata. Asiasta on ilmoitettava kouluttajalle/ hallivaraukseen ja ulkopuolisesta harjoittelijasta myös rahastonhoitajalle. 

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Seuran harjoitusalueelle ei saa tuoda koiria, joilla on jokin tarttuva tauti.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa/ kentällä, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuiset nartut saavat oleskella hallissa/ kentällä vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa/ kentällä ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Siisteys

Purukumin syönti on hallissa/kentällä kielletty.

Kaikkien nikotiinituotteiden käyttö hallissa/kentällä sekä piha-alueella on kielletty.

Jokainen huolehtii omat roskansa hallin roska-astioihin. Koirat tulee käyttää tarpeillaan piha-alueen ulkopuolella. Koirien jätökset kerätään hallin piha-alueelta ja sen lähiympäristöstä. Koirien jätöksiä varten on ulkona erillinen roska-astia, johon saa laittaa kakkapusseja.

Jos hallissa/kentällä sattuu pissa-/ kakkavahinko, puhdista paikka heti tähän varatulla pesuaineliuoksella. Jätesakko on 15 euroa. Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa harjoitusalueen käyttökieltoon.

Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin/kentälle tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Puhdista itsesi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta aina ennen hallin menoa, vaihda sisäkengät eteistilassa ennen keinonurmelle menoa.

Seuran jäsenten velvollisuus on osallistua hallin/kentän siisteyden ylläpitoon ja talkoisiin.

Muita ohjeita hallitreeneihin

Anna muille treenirauha.

Koirat, jotka eivät ole treenivuorossa, pidetään kytkettyinä.

Halli/ kenttä ei ole koirien leikkipaikka.

Esteitä ei saa raahata, koska tekonurmi rikkoutuu. Älä siirrä estettä, jos et jaksa nostaa sitä.

Hallissa ei saa käyttää kenkiä, joissa on metalliset piikit tai nastat. Hallissa on käytettävä sisäkenkiä!

Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja lukitsee oven/kentän portin sekä puomin. Yleisillä treenivuoroilla vastuussa on kouluttaja.

Vapaavuorosäännöt

Noudatetaan vapaavuorosääntöä sekä halli- että kenttävarausten osalta. Hallin ja kentän varaaminen eivät vaikuta toisiinsa.

1 hlö voi tehdä kerrallaan yhden varauksen max. 1h. Uuden varauksen saa tehdä, kun edellinen on käytetty. Kirjoita varauksen yhteyteen treenaavien koirien määrä sekä paikalla olevat henkilöt, jotta muut vapaavuorolaiset voivat tulla jakamaan treeniaikaa, jos sitä on tarjolla. Sovi tästä varaajan kanssa.

Vapaavuoromaksun maksaneilla kouluttajilla ja toimikuntien jäsenillä on oikeus tehdä max. 3 hallivarausta, siten että maksimissaan kaksi varausta on peräkkäin.

Hallin jätesakon maksamisesta

15 euroa/ krt

Vahingon sattuessa laita nimi ja sähköpostiosoite hallilta löytyvään vihkoon. Laskutamme jätössakot neljä kertaa vuodessa. Lisätietoja rahastonhoitajalta.

Turvallisuusohje

PDF-tiedostoTurvallisuusohjeet.pdf (89 kB)
Turvallisuusohje on tehty täydentämään halli- ja treenisääntöjä. Kaikkien hallin käyttäjien on luettava ohjeistus huolellisesti läpi.