Viralliset kilpailut

Wuoksen Agility Urheilijat ry järjestää keväisin ja syksyisin viralliset agilitykilpailut ulkokentällä.

Lisäksi uutuutena kisaohjelmaamme on tullut alkuvuoden hallikisat. Vuonna 2019 emme poikkeuksellisesti hallikisoja kuitenkaan järjestä.

 

Kesäkisat 2019

Kesäkuun viralliset agilitykilpailut järjestetään Vuoksenniskan hiekkapohjaisella urheilukentällä 1.-2.6.2019. Ohjelmassa lauantaina 3 rataa 1 lk:lle ja 2 lk:lle sekä mittaustilaisuus. Lauantaina arvioitu aloitusaika on klo 12. Sunnuntaina puolestaan vuorossa 3 lk:lle 4 rataa. Sunnuntaina aloittaa maksit ja pikkumaksit. Tuomarina Minna Räsänen. Ilmoittautuminen sulkeutuu 26.5.2019.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kesäkisoihin

 

Syyskisat 2019

Syksyn viralliset agilitykilpailut järjestetään Vuoksenniskan hiekkapohjaisella urheilukentällä 14.-15.9.2019. Ohjelmassa lauantaina 1 lk:lle ja 3 lk:n pikkumakseille ja makseille 3 rataa sekä 3 lk:n pikkumineille, mineille ja medeille 2 rataa. Sunnuntaina 2 lk:lle ja 3 lk:n pikkumineille, mineille ja medeille 3 rataa ja 3 lk:n pikkumakseille ja makseille 2 rataa. Tuomarina  Janne Karstunen.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet syyskisoihin

Huomioittehan seuraavat mittauksiin liittyvät seikat:

Mittaustodistus tulee olla mukana tai siitä pitää pystyä näyttämään kuva kisapaikalla.

Kilpailun yhteydessä tehtävään mittaukseen voivat osallistua koirat, jotka kisaavat ensimmäistä kertaa ja joilla ei ole vielä mittaustodistusta sekä koirat joilla on väliaikainen mittaustodistus voimassa. Mittaukseen tulee ilmoittautua ennakkoon SAGI:lle tästä: Ilmoittautuminen mittaukseen kilpailun yhteydessä

 

Kisayhteystiedot

Vastaavan koetoimitsijan kisapäivystyspuhelin:
Numero ilmoitettu kisakirjeessä

Kisasähköposti:
ilmot.wuoks@gmail.com

Kilpailutoimikunnan yhteyshenkilö:
Teija Hinkkanen
puh. 050 340 7665
teisku2000@hotmail.com